::Prästens LeRoy Light of Argos::

PRESENTATION

.
SVCH Prästens LeRoy Light of Argos

Läs mer om Leroy:
(In English)
Fotoalbum
Viltspår
Utställningskritik

MH protokoll
Stamtavla


PARNING

LeRoy är en av 7 st bröder och totalt 10 st valpar i Argos och Winna-kullen född 13/12-2004.

Vi har haft förmånen att följa samtliga valpar på nära håll under deras första 8 levnadsveckor i Prästens kennel's valplåda. Matte var med vid födseln av dem och utropade förskräckt när LeRoy föddes: -Men titta på den där, hur han ser ut, alldeles långhårig! Håret står ju rätt upp! eller? Han ser ju ut som en punkare, det får bli en LeRoy! (Eftersom prästen, Ulla-Britt, redan var närvarande vid förlossningen kunde vi anse honom döpt i och med detta utrop! Å den som tufsat till honom så hemskt med sitt torkande på hans huvud var valpmorskan/gudmor Annette, Ökensandens kennel. Henne tackar vi också för en fantastisk födelsenatt).

Vårt hopp till lille LeRoy är att han ska bli en livskamrat till oss och Argos. Förhoppningsvis kommer han att präglas av sin underbare far och därmed få många goda egenskaper från honom samt att han naturligtvis kryddar flocken med sin egen individualism.

Så här långt har vi hunnit märka att LeRoy är en framåt kille, väldigt cool och kavat, glad o positiv med stor upptäckarglädje samt mycket tillgiven, go och kelig! (P.S han kan även skälla! Hmm, i motsats till sin far.)

Vi valde LeRoy naturligtvis för att han är en Argos-son samt att vi tror hans mentalitet kompletterar vår flock! Det var inget lätt val att välja hane i denna kull. Vårt största problem var nog att säga nej till de andra.... Tack Ulla-Britt för ditt tålamod med oss.

Å Tack för denna underbara valp - vi ska vårda honom ömt!


LeRoy vägs 1v gammal och han verkade tycka att vågen var en helt ok sovplats.

Foton 1-8v i valplådan.

Tycker mig i alla fall se lite Argos i hans blick, eller?

LeRoy börjar bli hemmastadd i sin nya korg.

TILLBAKA