::Nyheter, juni::

19/6 Argos placerade sig som 4:e bästa hane i Avesta. Domaren Torbjörn Granheim tyckte kort och gott: "En champion av utmärkt kvalitet som har mycket flotta rörelser".

16/6 Valpträff i Västerås med Alfalyans Q-kull. Se uppdaterade bilder på valparna under Avkommor. (På bilden är Argos och dottern Selma.)

12/6 Valpträff med M-kullen i Paradiset. Se uppdatering under Avkommor och på Ökensandens sida.

Argos är som ni ser en mycket stolt pappa!

9/6 Idag har vi erhållit Argos Internationella utställningschampionat-titel från FCI (som f.ö har tagit 6 mån). Fr.o.m nu är Argos officiella titel:

IntuCh Norduch SvCh Dea Decora's Argos

2/6 Vi gratulerar Hamnuddens D-kull af Argos på 1-årsdagen, se uppdaterade valpbilder under avkommor samt fler bilder från träffen på Leias sida.

BIM Rex Ventors Helinn och BIR Dea Decoras Argos

29 Maj Vann vi Bästa hane på den internationella utställningen i Österbybruk - för tredje året i rad!!I Som om inte det var nog gick vi vidare och blev både Bäst i Ras och Bäst i grupp (BIG1) Vilken dag det blev! WOW!!! Stort tack för alla gratulationer på plats samt i vår gästbok. Dagen efter åkte vi tillbaka och fick gå in i ringen igen som 1 av 10 st BIG-vinnare (av 3.100 anmälda hundar). Vi placerade oss på delad 6:e plats Best in Show (BIS6) och är naturligtvis mer än nöjda....

19 Maj Grattis Argos & Dea Decoras A-kull på 4-årsdagen !!

(Ettårstårtan ovan är ett minne blott.)

Ny internetadress och ny design på denna sida.
Tack Anna Utterklo för hjälpen!

De flesta sidor är på gång att uppdateras.

Välkommen att tassa runt!

(Fotad av Happy Dogs Hundfoto, 2004)